Dünyada ve Türkiye’de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Paneli Gerçekleştirildi

Hitit Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Dünyada ve Türkiye’de Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Paneli” 28 Kasım 2023 tarihinde Hitit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Moderatörlüğünü Hitit Üniversitesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Remziye Cici’nin yaptığı panelde Öğr. Gör. Dr. Nur Pınar Ayaz, Dr. Öğr. Üyesi Remziye Cici,   Dt. Abdullah Paydar,  Doç. Dr. Sevil Özkınalı, Arş. Gör. Dr. Emine Baran ve Fzt. Muhammed Talha Yazıcı konuşmacı olarak yer aldı.